•  

    Räätälöidyt osat IKEA-n laadukkaille rungoille

    Työtasoja graniitista, marmorista ja kvartsista

Share:

IKEA Faktum ja Metod  keittiö uusiksi? Älä huoli, me autamme!

Helpoin tapa laittaa keittiö uusiksi: sinä hankit rungon, me huolehdimme lopusta. CustomKitchen suunnittelee ja valmistaa mittatilaustyönä keittiökaappien ovet IKEA FAKTUM ja METOD runkoihin, IKEA vaatekaappi PAX runkoon ja myös BESTÅ runkoihin.

Toimintamallimme perustuu siihen, että asiakas hankkii haluamansa rungon. Keittiön ovet ja etusarjat tilataan meiltä – suunnittelemme ne täysin toiveidesi mukaisesti. Valitsemalla IKEA-rungon, johon yhdistetään toiveidesi mukaan suunnitellut ovet, saat täysin ainutlaatuisen keittiön edulliseen hintaan viiden viikon sisällä!

    • MDF-ovien toimitusaika: 3-5 viikkoa
    • Puuviiluovien toimitusaika: 10-12 viikkoa

Kiviset työtasot

CustomKitcheniltä saat myös työtasot mittatilaustyönä. Keittiön kivitasot, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneiden tasot valmistetaan graniitista, marmorista ja kvartsikomposiitista. Hoidamme niin mittaukset kuin tasojen asennukset, joten saat varmasti juuri omaan kotiisi ja tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Pitkän kokemuksemme ja alan asiantuntemuksemme ansiosta saat takuuvarmasti parasta laatua kohtuulliseen hintaan.

Ymmärrämme, että kaikkien yksityiskohtien miettiminen voi olla haasteellista. Siksi autamme sinua jo ennen tilauksen tekemistä huomioimaan kaiken tarvittavan. Näin saat varmasti erinomaisen lopputuloksen. Meillä on vuosien kokemus alalta, ja työtapamme ovat läpinäkyviä ja tehokkaita. Panostamme erityisesti palveluun, tarkkuuteen ja laatuun. Takaamme, että olet enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen.

  • Työtasojen toimitusaika: 5-6 viikon kuluessa