Hinnat ja maksaminen

Kaikki hinnat on annettu euroina (EUR), ja niihin sisältyy arvonlisävero, ellei toisin ilmoiteta. Pidätämme oikeudet mahdollisiin painovirheisiin.

Uuden tilauksen minimihinta on 500 EUR sis. alv. Kuljetuskulut lisätään erikseen.

Kuljetuskustannukset riippuvat tilattujen tuotteiden koosta ja painosta sekä toimituspaikasta. Vaikeapääsyisiin osoitteisiin (saaret, ahtaat porraskäytävät yms.) saattaa tulla lisämaksu. Huomaa, että kuljettajan vastuulla ei ole tuotteiden kantaminen sisälle.

Maksu tapahtuu laskulla. Tilattujen tuotteiden valmistaminen aloitetaan, kun CustomKitchen on vastaanottanut ennakkomaksun, joka on 50 % koko tilaussummasta. Lopullinen lasku, jossa on 14 päivän maksuehdot, lähetetään, kun tavarat on lähetetty tehtaalta.

Laskut lähetetään sähköpostitse. Jos haluat, että lasku lähetetään postitse, veloitamme siitä 20 EUR + alv/lasku.

Myöhästyneestä maksusta tai maksamatta jääneestä laskusta veloitetaan viivästysmaku 10 EUR sekä juokseva viivästyskorko 8 % + viitekorko. Tämän jälkeen lähetämme maksukehotuksen, josta veloitetaan 20 EUR. Jos laskua ei tämänkään jälkeen makseta, se siirretään perintään. Mahdollisesta oikeudellisesta menettelystä saattaa aiheutua lisäkuluja.