Laatikot

Laatikon etusarjat ovat myös tärkeä yksityiskohta, ja valitsemalla mieleisesi vaihtoehdon saat varmasti ainutlaatuisen lopputuloksen. Etusarjoja on mahdollista pidentää eri suuntiin tai valita eri värivaihtoehtoja. Anna mielikuvituksesi lentää. Me autamme sinua toteuttamaan ideasi.

Etusarjat kiinnitetään pöytäkaappeihin tai laatikostoihin, ja ne avataan vetämällä. Kaikissa laatikon etusarjoissamme on valmiit reiät asennusta varten, mikä käy yhtä helposti kuin IKEA-etusarjojen asennus. Vetimien reiät tulee kuitenkin porata paikan päällä.

Laatikon etusarjojen reiät sopivat IKEA MAXIMERA-laatikoihin ja METOD-keittiörunkoihin.

Jos laatikkoa pidennetään, laatikon sivujen reiät jäävät samoihin kohtiin kuin laatikon alkuperäiskoossa. Ne eivät siis ole symmetriset. Jos sinua askarruttaa jokin asia, kysy mielellään neuvoa. Me autamme sinua saamaan kaiken täysin kohdilleen.

Valmistamme etusarjoja mielellään myös muihin runkoihin. Siinä tapauksessa tarvitsemme tarkat mitat ja ohjeet siitä, mihin kohtiin laatikoiden reiät porataan. Jos sinua askarruttaa jokin asia, autamme mielellämme.

Saranat eivät sisälly hintaan, vaan sinun tulee hankkia ne IKEA-tavaratalosta.

Vinkkejä

Haluatko asentaa useampia etusarjoja yhdeksi kokonaisuudeksi? Käytä silloin IKEA-etusarjojen liitoskiskoa. Artikkelinumero: 602.635.88. Tiskikoneelle tarkoitettua etusarjojen liitoskiskoa Artikkelinumero: 503.086.05