Ovet

CustomKitcheniltä saat juuri toiveidesi mukaisen mittatilaustyönä valmistetun keittiön. Valmistamme kaikki ovet ja etusarjat mittatilaustyönä juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Millimetrilleen.

 

 

Halutessasi ovista voidaan tehdä myös pidemmät, jolloin ne peittävät kalusteen ja katon tai lattian väliin jäävän tyhjän tilan. Voit myös hankkia yhden pidemmän oven useammalle rungolle, jolloin saat tyylikkään yhtenäisen linjan.

Ovet ovat kiinni saranoilla, ja ne avautuvat joko sivulle tai ylöspäin. Huomaa, että ovia ei ole mahdollista pidentää saranoiden puolelle.

Oven avautumissuunta edestä katsottuna määrittää sen, miten ovi kiinnitetään runkoon.

Kaikissa ovissamme on valmiit reiät saranoille, ja ne on yhtä helppo asentaa kuin IKEA-ovet. Vetimien reiät tulee kuitenkin porata paikan päällä.

Reiät sopivat IKEA UTRUSTA-saranoihin ja METOD-keittiörunkoon, KOMPLEMENT-saranat PAX-vaatekaappirunkoihin ja BESTÅ-saranat BESTÅ-säilytysjärjestelmärunkoihin.

Jos oven korkeutta lisätään vähemmän kuin 8 cm yhteen suuntaan, saranoiden reiät ovat samassa kohtaa kuin alkuperäisessä koossa. Kerro meille kommenttikentässä, jos haluat, että myös saranoiden reikiä siirretään . Jos sinua askarruttaa jokin asia, kysy mielellään neuvoa. Me autamme sinua saamaan kaiken täysin kohdilleen.

Maksimikorkeus on 280 cm.

Valmistamme ovia mielellään myös muihin runkoihin. Siinä tapauksessa tarvitsemme tarkat mitat ja ohjeet siitä, mihin kohtiin saranoiden reiät porataan. Jos sinua askarruttaa jokin asia, autamme mielellämme.

Saranat eivät sisälly hintaan, vaan sinun tulee hankkia ne IKEA-tavaratalosta.

Vinkkejä:

Poista ylimmäksi asennettava rungon pohjalevy, niin hyllylevyt eivät osu päällekkäin runkojen ollessa vastakkain.

Haluatko asentaa useampia etusarjoja yhdeksi kokonaisuudeksi? Käytä silloin IKEA-jatkoliitintä oville. Artikkelinumero: 303.669.17