Toimitusehdot & Kuljetus

Toimitusaika vaihtelee ovityypin ja toimituspaikkakunnan mukaan. Voimassaolevat toimitusajat löydät CustomKitchenin nettisivuilta. Jos vahvistettuun tilaukseen tehdään muutoksia, uusi toimitusaika lasketaan viimeisestä muutoksesta alkaen. Pyhäpäivät ja loma-ajat saattavat vaikuttaa toimitusaikaan. Tarkan toimitusajankohdan voimme vahvistaa sen jälkeen, kun kuljetusyritys on ilmoittanut sen.

Tuotteet toimitetaan tilauksessa annettuun osoitteeseen tai niin lähelle kyseistä osoitetta, kuin kuljettajalla on mahdollista päästä tai postin noutopaikkaan.

Suosittelemme, että varaat asentajan, kun olet vastaanottanut ja tarkistanut tilauksen. CustomKitchen ei vastaa kolmannen osapuolen, kuten asentajan, aiheuttamista kustannuksista.

Tilausvahvistuksessa ilmoitettu toimitusaika on Customkitchenin arvio ajankohdasta, jolloin tilattu tuote on valmis toimitettavaksi. Toimitusaikaa tulee pitää ainoastaan suuntaa antavana, sillä kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä. Tavoitteemme on toimittaa kaikki tilatut tuotteet ilmoitettuna toimitusajankohtana, joka lasketaan siitä alkaen kun ennakkomaksu on saapunut Customkitchenin pankkitilille.

CustomKitchen ilmoittaa asiakkaalle mahdollisista toimitusajankohdan muutoksista, jotka koskevat koko tilausta tai sen osaa.

Toimitusaika voi muuttua Customkitchenistä riippumattomista syistä.

CustomKitchen ei vastaa tilauksen myöhästymisestä tai mahdollisista lisäkustannuksista, jotka aiheutuvat CustomKitchenistä riippumattomista syistä. Kuljetuskustannukset riippuvat tilattujen tuotteiden koosta ja painosta sekä toimituspaikasta. Vaikeapääsyisiin osoitteisiin (saaret, ahtaat porraskäytävät yms.) saattaa tulla lisämaksu. Huomaa, että kuljettajan vastuulla ei ole tuotteiden kantaminen sisälle. CustomKitchen toimittaa tilauksia koko Suomeen. Toimitamme tilauksia myös Norjaan, Ruotsiin ja Tanskaan sekä muihin EU-maihin. Suomen ulkopuolelle olevien tilausten ennakkomaksu on 100 %.

Norjaan tehdyt tilaukset laskutamme ilman arvonlisäveroa. Asiakas maksaa itse arvonlisäveron Norjaan. Lisäksi tulee tullimaksu.

Toimituksen yhteydessä asiakkaan tulee tehdä vastaanottotarkastus:

Tarkistaa, että toimitus sisältää kaikki tilauslistan mukaiset tuotteet.

Tarkistaa tuotteen ja sen pakkauksen mahdolliset ulkoiset vahingot.

Tarkistaa, että tuotteet ovat hyvässä kunnossa.

Vahingon havaitessa siitä tulee ilmoittaa kirjallisesti toimittajan/noutopaikan kaavakkeella. Todetut vahingot tulee valokuvata pakkauksen kanssa ja ilman sekä ilmoittaa CustomKitchenille sähköpostitse osoitteeseen: suomi@customkitchen.eu

Tilaukset, joita ei voida toimittaa, palautetaan lähettäjälle sopimuksen mukaan. Palautuksesta aiheutuneet kulut veloitetaan tilaajalta.