Yleisehtot

Osto- ja myyntiehdot

CustomKitchenin tarjous on voimassa 30 päivää tarjouksen päiväyksestä, ellei toisin ilmoiteta. Katso lisätiedot alta.

Kaikki hinnat pohjautuvat CustomKitchenin hankinta- tai valmistuskustannuksiin tarjouksen antamisen tai tilausvahvistuksen ajankohtana. CustomKitchen pidättää oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin, joihin vaikuttavat CustomKitchenistä riippumattomat syyt. Näitä ovat esimerkiksi toimitusta, kuljetusta, vakuutuksia tai valuuttakursseja koskevat hinnanmuutokset. CustomKitchen pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. CustomKitchen on velvollinen ilmoittamaan tilaajalle välittömästi hinnanmuutoksista.

Asiakas vahvistaa oston hyväksymällä tilauksensa. Samalla asiakas hyväksyy myös ostoehdot. Lopullinen sopimus asiakkaan ja CustomKitchenin välillä muodostuu sen jälkeen, kun CustomKitchen vahvistaa tilauksen sähköpostitse.

Asiakas vastaa itse antamiensa tietojen oikeellisuudesta, joten tarkista tilaus huolellisesti ennen sen hyväksymistä. CustomKitchenillä ei ole mahdollisuutta tarkistaa asiakkaan tilauksessa antamia tietoja.

Jos huomautuksia ei tehdä ennen tilauksen kirjallista vahvistusta, katsotaan tilausvahvistus hyväksytyksi kokonaisuudessaan. Jos ostaja peruu tilauksen tai tekee siihen muutoksia, CustomKitchenillä on oikeus laskuttaa aloitetusta työstä aiheutuneet kustannukset.

Peruutukset ja muutokset tulee tehdä ainoastaan kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen suomi@customkitchen.eu. Asiakkaan tulee tarkistaa, että on saanut uuden päivitetyn tilausvahvistuksen materiaaleihin tehtyjen muutosten jälkeen tai oleellisten määrää koskevien muutosten jälkeen.

Kaikki tuotteet ovat CustomKitchenin omaisuutta, kunnes asiakas on maksanut tilauksen kokonaisuudessaan. Muutoin noudatetaan kuluttajansuojalakia.

 

 

 

 

Hinnat ja maksaminen

Kaikki hinnat on annettu euroina (EUR), ja niihin sisältyy arvonlisävero, ellei toisin ilmoiteta. Pidätämme oikeudet mahdollisiin painovirheisiin.

Uuden tilauksen minimihinta on 500 EUR sis. alv. Kuljetuskulut lisätään erikseen.

Kuljetuskustannukset riippuvat tilattujen tuotteiden koosta ja painosta sekä toimituspaikasta. Vaikeapääsyisiin osoitteisiin (saaret, ahtaat porraskäytävät yms.) saattaa tulla lisämaksu. Huomaa, että kuljettajan vastuulla ei ole tuotteiden kantaminen sisälle.

Maksu tapahtuu laskulla. Tilattujen tuotteiden valmistaminen aloitetaan, kun CustomKitchen on vastaanottanut ennakkomaksun, joka on 50% koko tilaussummasta. Lopullinen lasku, jossa on 14 päivän maksuehdot, lähetetään, kun tavarat on lähetetty tehtaalta.

Laskut lähetetään sähköpostitse. Jos haluat, että lasku lähetetään postitse, veloitamme siitä 20 EUR + alv/lasku.

Myöhästyneestä maksusta tai maksamatta jääneestä laskusta veloitetaan viivästysmaku 10 EUR sekä juokseva viivästyskorko 8% + viitekorko. Tämän jälkeen lähetämme maksukehotuksen, josta veloitetaan 20 EUR. Jos laskua ei tämänkään jälkeen makseta, se siirretään perintään. Mahdollisesta oikeudellisesta menettelystä saattaa aiheutua lisäkuluja.

 

 

 

 

Tarjous

Tutustu ajankohtaiseen hinnastoon tai käytä nettisivuillamme olevaa online-tilausjärjestelmää.

Onko sinulla IKEA-tavaratalossa tehty suunnitelma? Voit lähettää IKEA-suunnitelman, jossa on mukana tuotelista, suoraan meille. Me teemme sen jälkeen laskelmat tarvitsemistasi osista. Jätä ovet ja laatikot näkyviin suunnitelmaan, sillä niiden pohjalta näemme kaikkien osien tarkat mitat.

Asiakas vastaa itse antamiensa tietojen oikeellisuudesta, joten tarkista tilaus huolellisesti ennen sen hyväksymistä. CustomKitchen ei vastaa mahdollisista tilaukseen sisältyvistä virheistä.

Huomaa, että aloitamme valmistusprosessin vasta sen jälkeen, kun olemme saaneet täydelliset tiedot tilauksesta, kuten esimerkiksi osien lukumäärät, tarkat mitat ja väritiedot.

 

 

 

 

Tilaaminen

Online (tulossa) Online-järjestelmämme kautta voit lisätä kaikki tarvitsemasi osat suoraan tilaukseen. Me käymme läpi tekemäsi tilauksen ja lähetämme sinulle laskun, johon sisältyy 50% ennakkomaksu koko tilauksen loppusummasta. Lasku lähetetään sähköpostitse.

Tarjous: Saatuasi meiltä tarjouksen, käy huolellisesti läpi, että kaikki lukumäärät, osien sijoittelu ja mitat täsmäävät. Mahdolliset muutospyynnöt tulee tehdä kirjallisesti. Hyväksymisen jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen ja laskun, jossa on 50% ennakkomaksu koko tilauksen loppusummasta.

Kun ennakkomaksu on suoritettu, aloitamme tilaamiesi tuotteiden valmistuksen, ja toimitusajan laskeminen alkaa tästä.

 

 

 

 

 

Toimitusehdot & Kuljetus

Toimitusaika vaihtelee ovityypin ja toimituspaikkakunnan mukaan. Voimassaolevat toimitusajat löydät CustomKitchenin nettisivuilta. Jos vahvistettuun tilaukseen tehdään muutoksia, uusi toimitusaika lasketaan viimeisestä muutoksesta alkaen. Pyhäpäivät ja loma-ajat saattavat vaikuttaa toimitusaikaan. Tarkan toimitusajankohdan voimme vahvistaa sen jälkeen, kun kuljetusyritys on ilmoittanut sen.

Tuotteet toimitetaan tilauksessa annettuun osoitteeseen tai niin lähelle kyseistä osoitetta, kuin kuljettajalla on mahdollista päästä tai postin noutopaikkaan.

Suosittelemme, että varaat asentajan, kun olet vastaanottanut ja tarkistanut tilauksen. CustomKitchen ei vastaa kolmannen osapuolen, kuten asentajan, aiheuttamista kustannuksista.

Tilausvahvistuksessa ilmoitettu toimitusaika on Customkitchenin arvio ajankohdasta, jolloin tilattu tuote on valmis toimitettavaksi. Toimitusaikaa tulee pitää ainoastaan suuntaa antavana, sillä kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä. Tavoitteemme on toimittaa kaikki tilatut tuotteet ilmoitettuna toimitusajankohtana, joka lasketaan siitä alkaen kun ennakkomaksu on saapunut Customkitchenin pankkitilille.

CustomKitchen ilmoittaa asiakkaalle mahdollisista toimitusajankohdan muutoksista, jotka koskevat koko tilausta tai sen osaa.

Toimitusaika voi muuttua Customkitchenistä riippumattomista syistä.

CustomKitchen ei vastaa tilauksen myöhästymisestä tai mahdollisista lisäkustannuksista, jotka aiheutuvat CustomKitchenistä riippumattomista syistä. Kuljetuskustannukset riippuvat tilattujen tuotteiden koosta ja painosta sekä toimituspaikasta. Vaikeapääsyisiin osoitteisiin (saaret, ahtaat porraskäytävät yms.) saattaa tulla lisämaksu. Huomaa, että kuljettajan vastuulla ei ole tuotteiden kantaminen sisälle. CustomKitchen toimittaa tilauksia koko Suomeen. Toimitamme tilauksia myös Norjaan, Ruotsiin ja Tanskaan sekä muihin EU-maihin. Suomen ulkopuolelle olevien tilausten ennakkomaksu on 100%.

Norjaan tehdyt tilaukset laskutamme ilman arvonlisäveroa. Asiakas maksaa itse arvonlisäveron Norjaan. Lisäksi tulee tullimaksu.

Toimituksen yhteydessä asiakkaan tulee tehdä vastaanottotarkastus:

Tarkistaa, että toimitus sisältää kaikki tilauslistan mukaiset tuotteet.

Tarkistaa tuotteen ja sen pakkauksen mahdolliset ulkoiset vahingot.

Tarkistaa, että tuotteet ovat hyvässä kunnossa.

Vahingon havaitessa siitä tulee ilmoittaa kirjallisesti toimittajan/noutopaikan kaavakkeella. Todetut vahingot tulee valokuvata pakkauksen kanssa ja ilman sekä ilmoittaa CustomKitchenille sähköpostitse osoitteeseen: suomi@customkitchen.eu

Tilaukset, joita ei voida toimittaa, palautetaan lähettäjälle sopimuksen mukaan. Palautuksesta aiheutuneet kulut veloitetaan tilaajalta.

 

 

 

Palautukset

Tuotteiden palautus tapahtuu ainoastaan kirjallisen sopimuksen mukaisesti, ja asiakas vastaa itse kustannuksista. Tuotteet palautetaan alkuperäisessä pakkauksessa ja samassa kunnossa kuin se oli toimitettaessa asiakkaalle. Jos näin ei ole toimittu, tuotteiden hintaa ei hyvitetä.

 

HUOM! Asennetuilla, mittatilatuilla tai asiakkaalle erikoisvalmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

 

 

 

 

Reklamaatiot

Mahdolliset virheet, puutteet ja tuoteviat tulee reklamoida kirjallisesti sähköpostitse tai postitse viimeistään 8 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Suullista reklamaatiota ei hyväksytä. Reklamaation tulee sisältää selkeät tiedot virheen tai puutteen luonteesta sekä valokuva näkyvistä vahingoista. Jos CustomKitchen osoittautuu vastuulliseksi virheestä/vahingosta, olemme velvollisia kohtuullisessa ajassa kustannuksitta korvaamaan toimitetun tuotteen tai tarjoamaan hinnanalennuksen.

Reklamaatiota, joka on tehty tuotteen asentamisen jälkeen, ei hyväksytä.

 

 

 

 

 

 

 

Vastuunrajoitus, takuu jne.

Ovilla on kahden vuoden takuu koskien materiaalin alkuperäisiä sekä tuotannon aikana syntyneitä virheitä. Takuu ei koske virheitä, jotka koskevat tuotteen toimintaa ja ulkonäköä ja ovat aiheutuneet itse tehtyjen muutosten seurauksena tai virheellisestä käytöstä.

Sen lisäksi, mitä näissä yleisissä ehdoissa on ilmoitettu, ei CustomKitchen vastaa tuotteessa olevan virheen aiheuttamista viivytyksistä. CustomKitchen ei siis ole velvollinen korvaamaan viiveestä tai tuotteessa olevasta virheestä tai puutteesta asiakkaalle aiheutuvia kuluja, kuten mahdolliset tuotannon menetykset, menetetyt voitot tai muut suorat tai epäsuorat menetykset. Tämä vastuunrajoitus on voimassa ainoastaan sillä edellytyksellä, että CustomKitchen ei ole toiminut törkeän huolimattomasti.

Customkitchenin myyjät antavat mielellään omiin tietoihinsa ja osaamiseensa pohjautuvia neuvoja koskien kyseessä olevia tuotteita ja niiden käyttöalueita. Neuvojen oikeellisuutta ei kuitenkaan voida taata. Koska kyseessä olevan materiaalin tai tuotteen käyttöalueet ovat hyvin moninaiset, asiakkaan tulee huolellisesti arvioida materiaalin ja tuotteen soveltuvuus sen käyttötarkoitukseen.

CustomKitchen ei vastaa tuotteen loppukäytöstä keittiössä.

Mahdollisten reklamaatioiden korvaus katsotaan olevan goodwilliä Customkitchenin puolelta, eikä sitä koskaan tule pitää virheen tai syyn hyväksymisenä ellei CustomKitchen ole kirjallisesti vahvistanut kyseistä virhettä tai syytä.

Customkitchen pidättää itsellään oikeudet virheellisistä tiedoista tarjouksissa tai tilausvahvistuksissa. Tällaisessa tilanteessa asiakkaalla on oikeus saatuaan tiedon virheestä peruuttaa tilaus kustannusten noustessa alkuperäiseen tarjoukseen verrattuna.

 

 

 

 

 

Ylivoimainen este (force majeure)

Jos CustomKitchen on itsestään riippumattomista syistä (force majeure) estynyt täyttämään sitoumuksensa suhteessa asiakkaaseen, kyseessä ei katsota olevan sopimusrikkomus.

 

 

Värit ja kiilto

Lakatessamme käytämme teollista 2-komponenttista polyuretaanimaalia Sayerlackilta ja AkzoNobelilta. Mikäli halutaan väriä standardivalikoiman ulkopuolelta (esim. Jotun, Becker tai Farrow & Ball), käytämme spektrometriä lukeaksemme värin valmistajan katalogista. Jos haluttua väriä ei ole missään katalogissa, tarvitsemme värillisen näytepalan, joka on vähintään 5×5 cm kokoinen. On tärkeää, että maalattu näytepala on tasainen pinta ilman siveltimen vetoja tai epätasaisuuksia, ja se on peitetty tasaisella maalikerroksella.

Jos muuta ei mainita, osat lakataan puolihimmeällä (kiiltoaste 25), mikä on suositeltavaa puusepäntyölle ja kalusteille.

Tärkeää on huomata, että värikoodit toimivat vain viitteenä sävystä, eikä 100% täsmääminen voida taata näytepalaan tai muihin saman värikoodin väreihin. Eri kiiltoasteet vaikuttavat myös värin sävyyn, joten on tärkeää ottaa tämä huomioon, kun halutaan esimerkiksi kalusteiden vastaavan huoneen seinää, joka on usein maalattu mattavärillä. Katso alla oleva kuva samasta värikoodista eri kiiltoasteilla.

Tilaa meiltä tarvittaessa värinäyte, jota voit verrata huoneen seiniin tai muihin osiin, joihin värin tulee sopia. Näytteen hinta 15 €/väri ja kiiltonumero.

 

 

Väri- ja kuviopoikkeamat viilupuussa

Kuvioiden ja värien vaihtelu: Viilupuu on luonnollinen materiaali ja voi näyttää vaihtelua kuvioiden ja värien suhteen, jopa pienillä pinnoilla. Tämä johtuu materiaalin luontaisista ominaisuuksista ja katsotaan osaksi sen viehätystä ja luonnetta.

Poikkeama näytekappaleesta: Huomioithan, että sävy- ja kuviopoikkeamia voi esiintyä viilupuussa verrattuna mahdolliseen tilattuun näytekappaleeseen. Nämä vaihtelut ovat luonnollinen seuraus viilupuun alkuperästä eivätkä niitä voi eliminoida.

Asiakkaan ymmärrys: Tehdessään tilauksen viilutuotteista asiakas vahvistaa ymmärtävänsä, että viilupuu on luonnonmateriaali luonnollisine vaihteluineen. Asiakas ymmärtää, että nämä vaihtelut voivat olla läsnä ja hyväksyy ne.