Peitelevyt

PYksityiskohdilla on väliä, ja peitelevyt ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Peitelevyt asennetaan rungon sivuille, oven etunurkasta seinään asti tai keittiösaarekkeen taakse tai sivulle.

Jos seinä tai katto on vino, suosittelemme tilaamaan muutaman sentin pidemmän levyn. Näin voit sahata levyt seinän mukaisesti paikan päällä ja saat täydellisen sopivuuden ilman rakoja.

Kapeampia peitelevyjä voi käyttää myös välilistana, jolloin saat upotetut kehyslaatikot/ovet. Koristelistat sijoitetaan jokaisen rungon väliin sekä myös keittiökaapin ylä- ja alapuolelle 21 mm:n päähän rungosta.

Jos sinua askarruttaa jokin asia, autamme mielellämme.

Asennustarvikkeet, kuten ruuvit, salvat, teippi tai kulmatyökalu eivät sisälly tilaukseen.

 

Asentaminen:

Jotta peitelevyn etuosa on linjassa oven/laatikon kanssa, se tulee asentaa 21 mm:n päähän rungosta. Jos peitelevy ylettyy pidemmälle, peitelevystä tulee sahata pois pala sen takareunasta.

Jos sahaat peitelevyn koneella, suosittelemme sahaamaan peitelevyn sisäpuolelta.

Jos käytät käsisahaa, kannattaa sahata levyn ulkosivulta, jolloin sahan terät leikkaavat oikeassa suunnassa. Näin lopputuloksesta tulee siistimpi, eikä levyyn tule karheita jälkiä. Suosittelemme käyttämään hienoteräistä sahaa. Parhaimman lopputuloksen saat laittamalla teipin sahauskohtaan.

Kiinnitä peitelevy runkoon ruuvaamalla rungon sisäpuolelta. Kannattaa huomioida, että ruuvit ovat juuri sopivan pituisia, sillä liian pitkät ruuvit voivat tulla peitelevyn läpi..

Vinkkejä

Jos seinä tai katto on vino, suosittelemme, että tilaat muutaman sentin pidemmän levyn. Näin voit sahata levyt seinän mukaisesti paikan päällä ja saat täydellisesti sopivan lopputuloksen ilman rakoja.