Osto- ja myyntiehdot

CustomKitchenin tarjous on voimassa 30 päivää tarjouksen päiväyksestä, ellei toisin ilmoiteta. Katso lisätiedot alta.

Kaikki hinnat pohjautuvat CustomKitchenin hankinta- tai valmistuskustannuksiin tarjouksen antamisen tai tilausvahvistuksen ajankohtana. CustomKitchen pidättää oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin, joihin vaikuttavat CustomKitchenistä riippumattomat syyt. Näitä ovat esimerkiksi toimitusta, kuljetusta, vakuutuksia tai valuuttakursseja koskevat hinnanmuutokset. CustomKitchen pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. CustomKitchen on velvollinen ilmoittamaan tilaajalle välittömästi hinnanmuutoksista.

Asiakas vahvistaa oston hyväksymällä tilauksensa. Samalla asiakas hyväksyy myös ostoehdot. Lopullinen sopimus asiakkaan ja CustomKitchenin välillä muodostuu sen jälkeen, kun CustomKitchen vahvistaa tilauksen sähköpostitse.

Asiakas vastaa itse antamiensa tietojen oikeellisuudesta, joten tarkista tilaus huolellisesti ennen sen hyväksymistä. CustomKitchenillä ei ole mahdollisuutta tarkistaa asiakkaan tilauksessa antamia tietoja.

Jos huomautuksia ei tehdä ennen tilauksen kirjallista vahvistusta, katsotaan tilausvahvistus hyväksytyksi kokonaisuudessaan. Jos ostaja peruu tilauksen tai tekee siihen muutoksia, CustomKitchenillä on oikeus laskuttaa aloitetusta työstä aiheutuneet kustannukset.

Peruutukset ja muutokset tulee tehdä ainoastaan kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen suomi@customkitchen.eu. Asiakkaan tulee tarkistaa, että on saanut uuden päivitetyn tilausvahvistuksen materiaaleihin tehtyjen muutosten jälkeen tai oleellisten määrää koskevien muutosten jälkeen.

Kaikki tuotteet ovat CustomKitchenin omaisuutta, kunnes asiakas on maksanut tilauksen kokonaisuudessaan. Muutoin noudatetaan kuluttajansuojalakia.